(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada “Boburnoma” asari ustida nafaqat adabiyot va tarixchilar balki 20 dan ortiq mutaxassislar shug’ullanyapti (geologlar, geograflar, etnograflar). Bu borada olib borilgan baxs munozaralari haqida so’z boradi.