(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kuyish uchun birinchi yordam bo’yicha keng qamrovli qo’llanma berilgan. U kuyish turlari, zudlik bilan qilinadigan harakatlar, davolash usullari, potentsial natijalar va eng yaxshi amaliyotlar bo’yicha munozaralarni o’z ichiga olgan muhim ma’lumotlarni o’z ichiga oladi. Ushbu ko’rsatmalarni tushunish va qo’llash orqali odamlar kuyish jarohatlari uchun o’z vaqtida va samarali birinchi yordam ko’rsatishlari mumkin.