(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada jahon ta’lim standartlariga javob beradigan va axborotlashgan jamiyatda o’qitishning zamonaviy didaktik vositalarini kengroq joriy etish va ularning samaradorligini yanada oshirishning dolzarbligi ko’rib chiqiladi. Shuningdek, yа’ngi avlod universitlariga ya’ni universitet 3.0 modeliga bosqichma-bosqich o’tish global ta’lim jarayonlarida integratsiya imkoniyatini beradi.