(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
O’zbekistonda tatar milliy tog’ zonasini rivojlantirish bu eko turizm va gostronomik turizmga qo’shimcha bo’ladi. Tatar milliy tog’ zonasida ijtimoiy iqtisodiy muammolaridir. Ushbu hududda infrostruktura hamda elektr energiya tizimlarining talabga javob bermasligi eng asosiy muammolardan biri hisoblanadi. Maqolaning asosiy maqsadi ushbu holatni inobatga olgan holda,aholi turmush tarzini yaxshilab o’zbek turizm sohasini yanada takomillashtirib yangi takliflar orqali,turizm sohasida aynan eko turizm yo’nalishida o’ziga xos biznes yaratish.