(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada yozuvsiz xaritalarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, ularga qo‘yilgan talablar, yozuvsiz xaritalar bilan ishlashga oid taklif va tavsiyalar, ular yordamida o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini baholash, o‘quvchilarning amaliy kompetensiyalarini rivojlantirish yo‘llari yoritilgan.