(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda intellektual mulk sohasidagi huquqni qo’llash amaliyotidagi muammolar, nizolar tabiati hamda normativ-huquqiy hujjatlarning qo’llanishi masalasiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, tezisda intellektual mulk bilan bog’liq nizolarning sudga taalluqligi, intellektual mulk nizosini ko’ruvchi sudlar faoliyatida uchraydigan muammolar asosiy jihat sifatida o’rganilgan va tahlil qilingan.