(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim natijadorligini oshirishda axborot texnologiyalari va innavatsion ta’lim texnologiyasining ahamiyati, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.