(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada aviatsiya muhandisligi,aviatsiya muhandisik tarixi, rivojlanishi, noyobligi,samolyotsozlik va uning ahamiyati to’g’risida.