(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Hisobot aeronavigatsiya va harakatni boshqarish tizimini loyihalashda inson omilining eng muhim muammolarini o’rganadi, mavjud psixologik bilimlarni ko’rsatadi va kelajakdagi tadqiqotlar uchun yo’nalishlarni ko’rsatadi.