(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
G’o’zaning “Xorazm-127” va “SP-38” navlarini 25 aprelda ekib, uyada chigit me’yori 6 va 8 donani tashkil qilgan tajriba variantlarida tajriba variantlari dalada unib chiqishning yuqori foizini ko‘rsatdi, shuningdek, vegetatsiya davrida simpodial shoxlar, ko’saklar sonining ko‘payishiga hamda yuqori hosildorlikka olib keldi.