(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақолада Миллий маданий марказларнинг жамият хаётидаги ўрни,фаолияти шунингдек Ўзбекистон ва хорижий давлатлар ўртасида дўстлик алоқаларини ривожлантириш, ва бошқа халқаро ташкилотлар билан алоқалар ўрнатиш борасида кенг кўламли фаолияти таҳлил қилинган.