(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada temirbeton kо‘priklarda gidroizolyasiyaning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan va tahlil natijalari keltirilgan.