(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2020 йил 28 январдаги ПҚ-4574 сонли қарорида қишлоқ хўжалигини барқарор ривожлантиришда ер ва сув ресурсларидан фойдаланиш самарадорлигини оширишни таъминлаш ҳамда атроф-муҳитни муҳофаза қилиш, суғоришнинг сув тежовчи тизимларидан фойдаланиш вазифаси юклатилган.