(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada o‘rta asrlarda Qashqadaryo vohasi shaharlarining taraqqiyotida ichki va tashqi savdoning ahamiyati, Markaziy Osiyo va mintaqa hayotidagi o‘rni masalasi tarixiy manbalar va adabiyotlar asosida yoritilgan.