(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Husni ta’lilga ta’rif, baytlar ostidagi ma’no, badiiy talqin va timsollar, hayotiy holatlar hamda tabiiy hodisalarga asoslangan husni ta’lil , shubhali chiroyli sabab