(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kattalarda va bolalarda onkologik kasalliklarning kelib chiqishi va kasalliklarni kechishi, uning psixik-ruhiy holati haqida ilmiy fikrlar keltiriladi. Kattalarni va bolalarni davolashda, avvalambor, ularning psixik holatini o’rganish lozimligi maqolada asosiy o’rin tutadi.