(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada Keyt Shopenning hayoti va ijodi shuningdek uning ijodiy namunalarining XIX asr adabiy an’analar kontekstida tutgan pozitsion jihatlari bayon etilgan. Bekorchi hikoyasidan tarjima qilingan parchaad jamiyatning ba’zi salbiy odatlarga ega insonlari Paul oobrazi orqali tanqid qilingan.