(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada pterigium morfologiyasi, pterigium o’rniga kon’yunktival avtogreft yig’ish va tikish kerak bo’lganda peribulbar yoki retrobulbar blokidan foydalanish, pterigiumaksiz qilishning toza va oddiy usuli haqida to’liq bayon qilingan.