(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada gilos navlarining mikroklonal shoxlanishi uchun turli hil ozuqa muhitlarida o‘sishni boshqaruvchi moddalar BAP-0,30, 1,0 mg/l, TDZ – 0,50, 1,0 va MetP - 0,20, 0,30, 0,50 va 1,0 mg/l ta’sirida navlarning shoxlanish nisbati yoritilgan.