(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada turizm sohasidagi muammolar, ularni bartaraf etish usullari va turizm sohasining rivojlanishi bo’yicha muhim masalalar ko’rib chiqildi.