(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida yer qa’ridan foydalanuvchilarga soliq solishni tartibiga solish, soliq va boshqa majburiy to‘lovlar yig‘iluvchanligining zarur darajasini ta’minlash, soliq to‘lovchilarning soliq ma’muriyatchiligini amalga oshirish hamda soliq majburiyatlarini bajarish bo‘yicha o‘zaro hamkorlik asosida servis-texnik xizmat ko‘rsatilishini tubdan takomillashtirishga alohida e’tibor qaratilmoqda.