(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada astronomiya fani osmon jismlari va ular sistemalarining harakatini, tuzilishini, kelib chiqish sabablarini va rivojlanishini o’rganadigan fanligi va astranomiyani boshqa fanlar bilan bog’liqligi haqidagi ma’lumotlar bayon qilingan.