(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kursantlarning ingliz tili buyicha bilim olishini kompyuter grafikasi asosida uqitishdan iborat va kompyuter grafikasi buyicha kompetentligini oshirish masalasiga qaratilgan.