(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақолада профилактика инспекторларининг ижтимоий реабилитация килиш ва ижтимоий мослаштириш чора тадбирларини амалга ошириш фаолияти тушунчаси ҳақида сўз юритилган.