(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Menejment fanini o‘qitishning forsayt kompetentlikni rivojlantirishga yo‘naltirilgan metodlaridan foydalanib menejment fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarni tanlash va tadbiq etish innovatsion boshqaruvning g‘oyatda murakkabligi bilan asoslanadi. Innovatsion jarayonlarning rivojlanish dinamikasini oldindan ko‘ra bilish, tahlilllar asosida to‘g‘ri strategiyani tanlash menejerlarning asosiy vazifasi hisoblanadi.