(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada davlat va xususiy ixtisoslashgan maktablari va ularda ta’lim jarayonini boshqarishning me’yoriy-huquqiy asoslari haqida so’z yuritildi.