(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Haj islom dinining besh ustunidan biri hisoblanadi. Imkoniyati mavjud bo`lgan har bir musulmon uchun haj ziyorati farz bo`ladi. Ushbu tezisda mustaqillik yillarida yurtimizda haj ziyoratining yo`lga qo`yilishi, jarayonning o`ziga xosligi muhokama etiladi