(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bu maqolada ona va bola salomatligini muhofaza qilish yoritiladi va ulardagi muhim masalalar haqida gap yuritiladi .Zero, bu maqola sizga ona va bola salomatligi eng masalardan biri ekanligini bunga jiddiy eʼtibor berish kerakligi haqidagi masalalarga beeʼtibor boʻlmaslik haqidadir.Shu tariqa siz salomatlik boʻyicha baʼzi bir yangi masalalarni oʻrganishingiz mumkin