(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Kiber jinoyatchilik internet va texnologiyalar rivojlanishining bir natijasi bo’lib, bu sohada o’zgarishlar katta ko’payib kelmoqda. Shunday qilib, har qanday insonning shaxsiy ma’lumotlarini himoyalash va kiber jinoyatchilikka qarshi qo’llanmalarga amal qilish kerak. Mamlakatlar kiber jinoyatchilikka qarshi qonunlar tuzish va xavfsizlik sohasida ishlovchi tashkilotlar yaratishga qaratilgan, bu esa internetdagi jinoyatni aniqlash va jazo qilish uchun zarur bo’lgan ko’rsatmalarni beradi. Biz hammasi bilan birga ishlaymiz va kiber jinoyatchilikka qarshi kurash uchun kerakli qo’llanmalarni o’rganib, ularni amalga oshirishga intilamiz.Bu orqali sizga yordam beramiz degan umiddamiz.