(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning insoniyat faoliyatida tutgan o’rni ,ularning ijobiy salbiy tomonlari ,qay maqsadda foydalanish va yoshlar ongiga ta’siri haqida yoritiladi