(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола замонавий дунёнинг долзарб муаммоларидан бири - бошланғич синф ўқувчиларида оғзаки нутқни ривожлантиришга бағишланган. Ушбу мақолада нутқ тушунчаси, шунингдек, болалар нутқини ривожлантиришда оммавий ахборот воситаларининг ўрни кўрсатилган.