(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro amirligida mavjud bo’lgan karvonsaroylarni rahamiyati, ularning soni, unsda nima ishlar qilingani haqida ma’lumotlar keltirilgan.