(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада янгиланаётган Ўзбекистонда аҳоли ўртасида оилавий тадбиркорлик ва касаначиликни ривожлантиришнинг ўзига хос хусусиятлари ва муаммолари ҳақида сўз боради. Маҳаллаларда тадбиркорлик ва касаначиликни йўлга қўйилишининг бу муаммоларни ечимидаги ўрни ва аҳамияти тўғрисида мулоҳазалар ва таклифлар берилган.