(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
maqolada ona asalarilarning asosiy xususiyatlari uning a’zolarini rivojlanish darajasiga, xamda uning tuxum qo‘yuvchi a’zolariga aloqador jarayonlarga bog‘liq hususiyatlari hamda ona asalarining eksterer va interver ko‘rsatkichlarini belgilovchi tuxumdonidagi tuxum naychalari soni, ona asalarining urug‘don diametri, qornidagi tergit va sternitlarning hajm kengligi, zahar bezlarini uzunligi, ona asalarining xajmining eksterer va interver belgilari to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirilgan.