(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda O`zbekiston Respublikasida Mustaqillik yillarida haj ziyoratining yo`lga qo`yilishi, unga doir qaror va farmoyishlarning yuzaga kelishi hamda sohadagi yutuqlar muhokama etiladi.