(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy fizika ta’limining dolzarb muammolari ko‘rib o‘tiladi. Xususan, uzluksiz ta’limning umumiy o‘rta maktablari fizika darsliklarining tarkibiy tuzilishi, dasturning zamonaviy talablari haqida gap boradi.