(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada Akademik litseylarda fizika fanini o’qitishni o’rni va ahamiyati haqida tushinchalarni o’qtish va qattiq jism fizikasi haqida malumotlarga to’xtalib o’tilgan.