(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Respublikamizning soliq qonunchiligi bosqichlarini takomillashtirish bosqichlari, soliq qarzdorligini undirishga oid huquqiy asoslari bo‘yicha xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.