(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada aholini ish bilan bandligini ta’minlash bo‘yicha rivojlangan mamlakatlar tajribalari o‘rganilgan, ishsizlikni keltirib chiqaradigan omillar yoritib berilgan. Mamlakatimizda aholining ish bilan bandligi va ishsizlik darajasi, ularning o‘zgarish tendensiyalari hamda aholi bandligi sohalar bo‘yicha tahlil qilingan. Shuningdek, aholini ish bilan bandligini ta’minlash va ishsizlik darajasini kamaytirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.