(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Tadbirkorlik sub’ektlarini soliqqa tortishning eng so‘nggi bosqichi bo‘lib, adolatli soliq hisoblanadi. Chunki bu soliq korxonalarning soliq solish maqsadida ijobiy faoliyat natijasidan bo‘yicha xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.