(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada shahar yo‘lovchi tashish transportida tashish jarayonini tashkil etish darajasi, sifat ko‘rsatkichlari, yo ‘nalishlar bo‘yicha harakatni oqilona taqsimlash va optimal harakat jadvalini yaratish yoritilgan.