(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqola Termiz shahrining qadimiy tarixi shakllanishi rivojlanishi qadimdagi nomlanishi, qal‘alari , maqbaralari va Sayyidlari haqida.