(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur tezis orqali turp bargining kimyoviy tarkibi hamda xalq tabobatida turp bargidan foydalanish bo’yicha ko’rsatmalar berilgan.