(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Samimiylik insonning eng qimmatli fazilatlaridan biridir. Bu so’zning sinonimi halollik, rostgo’ylik kabi tushunchalardir. Samimiylik - bu haqiqiy his-tuyg’ular va ularning so’zda va xatti-harakatlarda qanday namoyon bo’lishi va boshqalarga taqdim etilishi o’rtasida hech qanday qarama-qarshiliklar mavjud emasligidir . Xushmuomala va boshqalarning his-tuyg’ulariga e’tiborli bo’lish, albatta, muhim, lekin sodir bo’layotgan voqealarni yashash va hayot yo’limizdagi voqealarni ichki yoki muloqot orqali amalga oshirish qobiliyati kabi muhimdir. Va bu erda har birimiz kim bilan ochiq bo’lishni xohlashimizni o’zimiz tanlashimiz kerak.