(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ma’muriy ishlarni ko‘rib chiqishda qo‘riqlash xizmati tomonidan huquqbuzarlarga nisbatan jazo qo‘llashning samaradorligini oshirish va protsessual jarayonlarni soddalashtirish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.