(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Tibbiyotda ingliz va o‘zbek tillarini integratsiyalashgan ta’lim asosida metodik o’qitishning mezonlari hamda tabiiy fanlarni o‘qitishda integratsiyalashgan metodlar haqida ma’lumotlar berilgan.