(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda xalqaro dasturlardan foydalanishning ahamiyati haqida so’z borgan.