(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalarga jismoniy tarbiya berishning mazmuni, bolalar bog’chasida jismoniy tarbiyaning vazifasi va mazmunini muvaffaqiyatli amalga oshirish uchun maktabgacha yosh guruhlarda kerakli shart-sharoitlar yaratilishi lozimligi haqida so‘z boradi.