(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Tibbiyotda ingliz va o‘zbek tillarini integratsiyalashgan ta’lim asosida metodik o’qitishning mezonlari haqida ma’lumotlar berilgan.