(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada sinxron kompensatorlarning ish rejimi, dvigatellarning o`ziga xosligi va ishlar mexanizmi muhokama etiladi.